από την Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- κότσια χοιρινά
-2 σελινόριζες
- ½ κιλό μανιτάρια
½ κιλό ντοματίνια ή
ντομάτες κον κασε
- 2 ξερά κρεμμύδια
- αλατοπίπερο
Εκτέλεση
Σε καυτή κατσαρόλα ροδίζουμε το κρέας καλά.
Προσθέτουμε λίγο
νερό και το βράζουμε ως να μαλακώσει.
Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά μας και
το αφήνουμε να βράσει καλά. Αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε
Καλή μας όρεξη!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου