Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

ΚΑΒΟΥΡΟΣΑΛΑΤΑ









από την Eleni Kariofilli

Υλικά
- ψίχα καβουριού
- ελαιόλαδο
- μαγιονέζα(ανάλογη με την ποσότητα καβουριού)
-  λίγη κέτσαπ
- άνηθο ψιλοκομμένο
- κρεμμυδάκια πράσινα ψιλοκομμένα.

Εκτέλεση

Βάζουμε την καβουρόψυχα σ ένα μπολ



προσθέτουμε ελαιόλαδο ίσα να αλειφτεί η ψίχα, μαγιονέζα, κέτσαπ(1-2 κουταλιές),άνηθο, κρεμμυδάκια κι ανακατεύουμε να ενωθούν καλά. 


Αφήνουμε στο ψυγείο τουλάχιστον μια ώρα πριν σερβίρουμε για να ενωθούν οι γεύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου