από την Eleni Kariofilli
Υλικά
- ψίχα καβουριού
- ελαιόλαδο
- μαγιονέζα(ανάλογη με την ποσότητα καβουριού)
- λίγη κέτσαπ
- άνηθο ψιλοκομμένο
- κρεμμυδάκια πράσινα ψιλοκομμένα.
Εκτέλεση
Βάζουμε την καβουρόψυχα σ ένα μπολ
προσθέτουμε ελαιόλαδο
ίσα να αλειφτεί η ψίχα, μαγιονέζα, κέτσαπ(1-2 κουταλιές),άνηθο, κρεμμυδάκια κι
ανακατεύουμε να ενωθούν καλά.
Αφήνουμε στο ψυγείο τουλάχιστον μια ώρα πριν
σερβίρουμε για να ενωθούν οι γεύσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου