από την Ioanna Zagkla
Υλικά
- 1 κιλό σπανάκι
- 2 αυγά
- 6 κ.σ. γαλέτα
- λίγο λάδι
- αλατοπίπερο
- 200 γρμ. φέτα
- τριμμένο κεφαλοτύρι γύρω στα 200 γρμ.
- ολίγον βούτυρο
- 1 κιλό σπανάκι
- 2 αυγά
- 6 κ.σ. γαλέτα
- λίγο λάδι
- αλατοπίπερο
- 200 γρμ. φέτα
- τριμμένο κεφαλοτύρι γύρω στα 200 γρμ.
- ολίγον βούτυρο
Εκτέλεση
Αφού στύψουμε το σπανακιον (χωρίς να το κόψουμε/τσιγαρίσουμε/ζαλίσουμε) να βγάλει τα ζουμιά του, το προσθέτουμε στη λεκανίτσα που έχουμε βάλει όλα τα υπόλοιπα και τα κάνουμε ένα τουρλουμπουκι!
Μεταφέρουμε το μείγμα σε πυρέξ και προσθέτουμε πάνω πάνω
λίγο λάδι και τυρί.
Το βάζουμε στο φούρνο στους 200' Κ για μίση ωρίτσα πάνω
κάτω! γευστικό και απλό!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου