Σάββατο 9 Απριλίου 2016

ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΣΟΓΙΑΣ




από την Ευαγγελια Βανιωτη

Υλικά
- ½  σακουλάκι σόγιας κιμά
- 3 φέτες ψωμί μουλιασμένες σε κόκκινο κρασί...(δεν πέταξα καθόλου. κρασί .το έβαλα όλο..)
- 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι
- 2 κ.γ ξερό δυόσμο
- 1 κ.γ ρίγανη
- πιπέρι
- αλάτι
- 1.κγ κύμινο
- ¼  ματσάκι μαϊντανό
-  1 αυγό
- 2 κ σ αλεύρι (άμα θέλετε βράζετε μία πατάτα και την πολτοποιείτε και τη προσθέτετε)

Εκτέλεση
Αδειάζουμε  το σακουλάκι από βραδύς σε βραστό νερό και την άλλη μέρα το στραγγίζουμε



ότι βάζουμε στο κιμά..έβαλα και εδώ...

 άφησα το μείγμα 4-5 ώρες και τηγάνισα..



οι μικροί μεγέθους είναι για μεζέ με τσίπουρο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου