από την Eleni Margel Lou
Υλικά
- 2 πακέτα έτοιμο φύλλο ζύμης κουρού (στρογγυλά)
(γίνονται και με δικό μας-ή φτιάχνουμε μία πίτα ολόκληρη)
Για την γέμιση
(γίνονται και με δικό μας-ή φτιάχνουμε μία πίτα ολόκληρη)
Για την γέμιση
-1 κούπα του τσαγιού ανθότυρο τριμμένο
-1 κούπα κεφαλοτύρι τριμμένο
-1 κούπα κεφαλοτύρι τριμμένο
-1 κούπα χοιρινή μπριζόλα σε κυβάκια
- 1 ποτήρι κρασιού κρέμα γάλακτος
- 1 ποτήρι κρασιού κρέμα γάλακτος
- 2 αυγά
- 2 αυγά
Εκτέλεση
Ενώνουμε όλα τα υλικά για την γέμιση.
Προθερμαίνουμε καλά τον φούρνο μας στους 200 0,διότι το χρειάζεται το ζυμάρι να γίνει αφράτο.
Γεμίζουμε με την γέμιση τα φύλλα και κλείνουμε όπως τα σκαλτσούνια, δηλαδή ανοικτά από επάνω.
Ψήνουμε μέχρι να ροδοκοκκινίσουν περίπου 15 λεπτά.
Καλή σας όρεξη!
Προθερμαίνουμε καλά τον φούρνο μας στους 200 0,διότι το χρειάζεται το ζυμάρι να γίνει αφράτο.
Γεμίζουμε με την γέμιση τα φύλλα και κλείνουμε όπως τα σκαλτσούνια, δηλαδή ανοικτά από επάνω.
Ψήνουμε μέχρι να ροδοκοκκινίσουν περίπου 15 λεπτά.
Καλή σας όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου