Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ


από την Eleni Tsila

Υλικά
- 2 κιλά κατσικάκι (εγώ έβαλα μπούτι)
- 2 κιλά μελιτζάνες (σοταρισμένες)
- 3 πατάτες μέτριες ( σοταρισμένες)
- 2 ντομάτες μέτριες ψιλοκομμένες
- 3 κρεμμύδια χοντροκομμένα
- 2 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες
- ½ ματσάκι μαϊντανό
- ½  ποτήρι κρασί
- 1 κούπα ελαιόλαδο
- αλάτι και  πιπέρι

Εκτέλεση
Σε 1 κούπα λάδι σοτάρουμε τις μελιτζάνες και τις πατάτες και μετά σοτάρουμε το κατσικάκι.
Όταν ροδίσει, ρίχνουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο.
Αφότου σοταριστούν και αυτά, σβήνουμε με το κρασί και μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ, ρίχνουμε την ντομάτα, αλάτι, πιπέρι και μαϊντανό και το αφήνουμε να βράσει.

Μόλις μαλακώσει το κρέας το βάζουμε στο ταψί, μαζί με τις μελιτζάνες και τις πατάτες και το βάζουμε στο φούρνο για 1 - 1,5 ώρα στους 200 0
Δοκιμάστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου