από την Ευαγγελια
Βανιωτη
Υλικά
- 1 φλιτζάνι από
χυμό 2 λεμονιών και συμπλήρωσα νερό
- 1 ½ φλιτ ζάχαρη
- ½ φλιτ ηλιέλαιο
- 800 γραμ περίπου
αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 1 κ ,γ μπεικιν
- 1 φλιτζάνι σύκο
γλυκό κουταλιού στεγνό σε κομματάκια
- 2.κ, γ γαρίφαλο
- 1 κ γ κανέλα
- ½ κ γ
μοσχοκάρυδο
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά , εκτός από το αλεύρι. Και όταν
ομογενοποιηθούν προσθέτουμε το αλεύρι.
Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα λαδωμένο ταψάκι μικρό.
Ψήνουμε και σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 180 0
για μισή ώρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου