από την Eleni Margel Lou
Υλικά
- ½ κιλό σπανάκι πλυμένο και κομμένο
- 3 κουταλιές τυροκαυτερή
- 2 κουταλιές πάπρικα γλυκιά
- 10 κρεμμυδάκια πράσινα μόνο το πράσινο μέρος
- αλάτι και πιπέρι
- 1 πακέτο φύλλο κρούστας ή δικό μας
- ¼ ανθότυρο
- 1 κουταλιά βούτυρο
- 1- -2 κουταλιές μαϊντανός
- σουσάμι και μαυροκούκι (μαύρο σουσάμι)
- λίγο λάδι για τα φύλλα
- ½ κιλό σπανάκι πλυμένο και κομμένο
- 3 κουταλιές τυροκαυτερή
- 2 κουταλιές πάπρικα γλυκιά
- 10 κρεμμυδάκια πράσινα μόνο το πράσινο μέρος
- αλάτι και πιπέρι
- 1 πακέτο φύλλο κρούστας ή δικό μας
- ¼ ανθότυρο
- 1 κουταλιά βούτυρο
- 1- -2 κουταλιές μαϊντανός
- σουσάμι και μαυροκούκι (μαύρο σουσάμι)
- λίγο λάδι για τα φύλλα
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας.
Ψιλοκόβουμε τα πράσινα υλικά μας και τα ανακατεύουμε με τα
υπόλοιπα μαραίνοντας με τα χέρια μας.
Ρίχνουμε μέσα
και από μία κουταλιά σουσάμια.
Στρώνουμε τα φύλλα, βρέχουμε με τα χέρια την επιφάνεια και πασπαλίζουμε με σουσάμια.
Ψήνουμε στους 180 0 μέχρι να ροδίσει.
Καλή σας όρεξη!
Στρώνουμε τα φύλλα, βρέχουμε με τα χέρια την επιφάνεια και πασπαλίζουμε με σουσάμια.
Ψήνουμε στους 180 0 μέχρι να ροδίσει.
Καλή σας όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου