Υλικά
- λουκάνικα χωριάτικα κομμένα σε ροδέλες
- κρεμμύδι φρέσκο ψιλοκομμένο
- 1 κουταλιά μέλι
- ξύδι μπαλσάμικο
- μουστάρδα
- λάδι
- θυμάρι
- γραβιέρα Κρήτης λεπτοκομμένη
Εκτέλεση
Σε τηγάνι ρίχνουμε βάζουμε τα λουκάνικα και τα σωτάρουμε με το λάδι.
Όταν πάρουν χρώμα ρίχνουμε το κρεμμυδάκι να σωταριστεί.
Ρίχνουμε το θυμάρι και τελικά τα σβήνουμε με το ξύδι μέλι και μουστάρδα που έχουμε χτυπήσει.
Τα ρίχνουμε καυτά στην πιατέλα και από πάνω ρίχνουμε τις λεπτοκομμένες φέτες γραβιέρας
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου