Υλικά
- 4 ώριμες ντομάτες
- 200 γρ. περίπου χαλούμι ή κατσικίσιο τυρί κομμένο σε λεπτές
φέτες
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 κουταλιά ρίγανη
- 8 κουταλιές ελαιόλαδο
- μπούκοβο ή καυτερή πιπερίτσα ψιλοκομμένη
- αλάτι χοντρό για το πασπάλισμα
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
Κόβουμε τις ντομάτες σε λεπτές ροδέλες και τις τοποθετούμε σε 4 στρογγυλά σαγανάκια ή σε 4 αλουμινόχαρτα.
Βάζουμε ανάμεσα στις ντομάτες φέτες τυριού.
Το σκορπίζουμε πάνω από τις ντομάτες και το τυρί μαζί με το αλάτι, το μπούκοβο ή την πιπερίτσα, τη ρίγανη, το πιπέρι..
και ψήνουμε στους 200° C για 10΄.
Ανοίγουμε προσεχτικά τα αλουμινόχαρτα, επειδή είναι ζεστά, ρίχνουμε από 1-2 κουταλάκια λάδι και σερβίρουμε με μια δροσερή σαλάτα και σερβίρετε.
Σημ.: 1. μπορούμε να σοτάρουμε τα κρεμμύδια στο τηγάνι με το λάδι που αναγράφεται στα υλικά.
.Σημ.: 2 Λίγο πριν να ψηθεί άνοιξα το αλουμινόχαρτο και τα άφησα να ξεροψηθούνε περισσότερο!!!!!
Σημ.: 1. μπορούμε να σοτάρουμε τα κρεμμύδια στο τηγάνι με το λάδι που αναγράφεται στα υλικά.
.Σημ.: 2 Λίγο πριν να ψηθεί άνοιξα το αλουμινόχαρτο και τα άφησα να ξεροψηθούνε περισσότερο!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου