από την Vassiliki
Nomikou
Υλικά
για την βάση
- 2 πακέτα πτι-μπερ
- 100 γρ.γάλα
για την κρέμα
για την κρέμα
- 3 φακ.άνθος
αραβοσίτου βανίλια
- 2 λίτρα γάλα
- 180γρ.ζάχαρη.
για την επιφάνεια και διακόσμηση
για την επιφάνεια και διακόσμηση
- 1φακ.ζελέ φράουλα
- φράουλες φρέσκες
Εκτέλεση
Σε ταψί η πυρέξ στρώνουμε τα μπισκότα βουτηγμένα στο γάλα. Ετοιμάζουμε την κρέμα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο φακελάκι.
Σε ταψί η πυρέξ στρώνουμε τα μπισκότα βουτηγμένα στο γάλα. Ετοιμάζουμε την κρέμα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο φακελάκι.
Ρίχνουμε την μισή πάνω στα
μπισκότα και μετά άλλη μία στρώση μπισκότα. Ρίχνουμε και την υπόλοιπη και το
βάζουμε ψυγείο να σφίξει.
Πλένουμε στραγγίζουμε και κόβουμε τις φράουλες .
Πλένουμε στραγγίζουμε και κόβουμε τις φράουλες .
Όταν η κρέμα παγώσει
φτιάχνουμε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες και στρώνουμε τις φράουλες στην κρέμα και με
κουτάλα προσεκτικά ρίχνουμε το ζελέ.
Βάζουμε ξανά στο ψυγείο να παγώσει και έτοιμο.
καλή επιτυχία!!!!!
καλή επιτυχία!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου