από την ΕΛΕΝΗ ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΥ
Υλικά
- πατάτες
- πατάτες
- κρεμμύδι
- σκόρδο
- μανιτάρια
- λαδοτύρι Μυτιλήνης κομμένο σε κυβάκια
- καπνιστό χοιρινό , η γαλοπούλα , η ζαμπόν
- ντοματίνια
- ντοματίνια
- πιπεριά
-κολοκυθάκι κομμένο σε μπαστουνάκια
- 8 αυγά
- 150 γρ γάλα
- 1 κουτ σούπας baking powder
Εκτέλεση
Τηγανίζουμε τις πατάτες και τις απλώνουμε σε ένα πυρέξ που έχουμε λαδώσει και ρίξει τριμμένη φρυγανιά στη βάση του και στα πλαϊνά τοιχώματα του .
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι , 2 σκελίδες σκόρδο και τα μανιτάρια , σβήνουμε με κρασί και τα στρώνουμε και αυτά στο πυρέξ .
Ψιλό κόβουμε το καπνιστό χοιρινό , η ότι άλλο αλλαντικό θέλουμε , την πιπεριά και ανακατεύουμε ρίχνοντας και τα κυβάκια του τυριού .
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα 8 αυγά , ρίχνουμε και το γάλα και το baking powder και τα περιχύνουμε στο πυρέξ .
Ψήνουμε στον φούρνο , στις αντιστάσεις 160 βαθμούς για μια ώρα .
Όταν κρυώσει κόβεται και τρώγεται ανάποδα
Δεν έχω φάει καλύτερη ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου