Υλικά
- παστουρμάς
- σουτζούκι αρμένικο
- κασέρι σε κύβους
- ντομάτα
- αυγά(1 για τον καθένα)
- αλατοπίπερο
Εκτέλεση
Σε βαθύ τηγάνι βάζουμε το λάδι και προσθέτουμε τις ντομάτες κομμένες σε καρέ.
Βάζουμε και το σουτζούκι το Αρμένικο κομμένο σε ροδέλες να τηγανιστεί.
Μόλις γίνουν βάζουμε τον παστουρμά, και το κασέρι. Σπάζουμε τα αυγά σε μάτια και σβήνουμε το μάτι.
Τα αυγά θα ψηθούν με την θερμοκρασία που ήδη υπάρχει. Αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε στο τραπέζι με το τηγάνι.
Φροντίζουμε να υπάρχει ψωμί αρκετό για τα μακροβούτια!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου