Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΧΟΡΤΟΦΑΓΩΝ



από την Θεοδώρα Τριφύλλη

Υλικά

- πίτες για σουβλάκια
- μανιτάρια πλευρώτους
- ντομάτα
- κρεμμύδι
- μαϊντανός
- αλάτι
- πιπέρι
σάλτσα βαλσάμικου



Εκτέλεση

Ετοιμάζουμε τα μανιτάρια όπως στην συνταγή μανιτάρια πλευρώτους με σάλτσα βαλσάμικου.
Ψήνουμε σε ένα τηγάνι την πίτα αφου την λαδώσουμε ελαφρά.
Έχουμε κόψει το κρεμμύδι και την ντομάτα με το μαϊντανό.
Σερβίρουμε σε πιάτο την πίτα και βάζουμε τα μανιτάρια το κρεμμύδι και τον μαϊντανό με την ντομάτα.
Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και προσθέτουμε την σάλτσα βαλσάμικου.
Γρήγορη και εύκολη λύση για ένα πρόχειρο γεύμα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου