Υλικά
-
σαλιγκάρια
- αλάτι χοντρό
-
ξύδι
-
λάδι
- δεντρολίβανο
Εκτέλεση
Πλένουμε
τα σαλιγκάρια και τα καθαρίζουμε από την μεμβράνη τους. Σε ένα τηγάνι
βάζουμε μπόλικο αλάτι και τοποθετούμε τα σαλιγκάρια μπούμπουρα, με την κοιλιά
προς τα κάτω δηλαδή.
Μόλις
ζεσταθούν και αρχίσουν να τσιτσιρίζουν
ρίχνουμε λίγο λάδι και τους τηγανίζουμε
για μερικά λεπτά.
Προσθέτουμε
το δεντρολίβανο που τους δίνει ένα εξαιρετικό άρωμα και γεύση και σβήνουμε με
το ξύδι.
Οι
βουτιές με ψωμί στο λάδι τους δεν περιγράφονται!!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου