από την Eleni
Kariofilli
Υλικά
- μελιτζάνες πολύ ψιλοκομμένες
- 1 κουτάκι μπύρα
- αλεύρι
- πάπρικα γλυκιά
- αλάτι
- πιπέρι
- μαϊντανό
- δυόσμο
- λάδι
Αναμειγνύουμε τις μελιτζάνες με το αλατοπίπερο την
πάπρικα και τα μυρωδικά.
Προσθέτουμε την μπύρα και το αλεύρι (όσο πάρει έως ότου
να έχουμε ένα πηχτό χυλό).
Παίρνουμε κουταλιές από το μείγμα και τηγανίζουμε σε
καυτό λάδι.
Τους βάζουμε σε χαρτί κουζίνας.
Ταιριάζουν τέλεια με σκορδαλιά!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου