Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

ΧΤΑΠΟΔΙ Η ΘΡΑΨΑΛΟ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ



από την Eleni Kariofilli

Υλικά
- χταπόδι ή θράψαλο
- 1 αυγό
- 1 ποτηράκι του κρασιού ξύδι ή λεμόνι
- 2-3 κουταλιές μουστάρδα
- αλατοπίπερο
- 1 κρεμμύδι

Εκτέλεση
Βράζουμε το θράψαλο ή το χταπόδι και το ψιλοκόβουμε. Χτυπάμε το αυγό με το ξύδι ή το λεμόνι και προσθέτουμε την μουστάρδα και το αλατοπίπερο.

Το αφήνουμε να πάρει μία βράση για να πήξει, όταν είναι έτοιμη η σάλτσα την ρίχνουμε στο χταπόδι και ανακατεύουμε. 
Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο κρεμμύδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου