από την Eleni Kariofilli
Υλικά
- χταπόδι ή θράψαλο
- 1 αυγό
- 1 ποτηράκι του κρασιού ξύδι ή λεμόνι
- 2-3 κουταλιές μουστάρδα
- αλατοπίπερο
- 1 κρεμμύδι
Εκτέλεση
Βράζουμε το θράψαλο ή το χταπόδι και το ψιλοκόβουμε. Χτυπάμε
το αυγό με το ξύδι ή το λεμόνι και προσθέτουμε την μουστάρδα και το
αλατοπίπερο.
Το αφήνουμε να πάρει μία βράση για να πήξει, όταν είναι
έτοιμη η σάλτσα την ρίχνουμε στο χταπόδι και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε με
ψιλοκομμένο κρεμμύδι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου