από την Eleni Kariofilli
Υλικά
- φύλλο κρούστας σε λωρίδες
- γαρίδες αποφλοιωμένες μετρίου μεγέθους
- 1 πακετάκι τυρί –κρέμα Φιλαδέλφεια
- άνηθο
- κρεμμυδάκι πράσινο
-αλάτι
- πιπέρι
- ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Ζεματίζουμε τις γαρίδες και τις ψιλοκόβουμε. Προσθέτουμε τον
άνηθο, το τυρί, το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και αλατοπίπερο.
Βάζουμε μια κουταλιά σε κάθε λωρίδα και τυλίγουμε σε
τριγωνάκια.
Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου