από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- Ζύμη αλμυρής τάρτας
- τυρί γκούντα τριμμένο
- τυρί φέτα
- σουσάμι
Εκτέλεση
Με τον γνωστό τρόπο ανοίγουμε την ζύμη σε φύλλο λεπτό και απλώνουμε τα τυριά σε όλη την επιφάνεια.
Τυλίγουμε το φύλλο σε ρολό.
Σε ένα ταψάκι βάζουμε ένα κομμάτι λαδόκολλα και ακουμπάμε πάνω το τυρομπουρέκι μας σαν σαλιγκάρι στριφό.
Την βρέχουμε με λίγο νερό,πασπαλίζουμε από πάνω σουσάμι και την ψήνουμε στους 170 βαθμούς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου