από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- λάδι
- ξύδι μπαλσάμικο
- 1 κουταλιά μέλι
- μια κουταλιά μουστάρδα
- μαϊντανός ψιλοκομμένος
- 1 κουταλιά γιαούρτι
Εκτέλεση
Στο λάδι ρίχνουμε το μέλι την μουστάρδα και σιγά σιγα το ξύδι και το χτυπάμε με το χτυπητήρι του νες καφέ.
Προσθέτουμε μια κουταλιά γιαούρτι για να γίνει πιο πηχτή.
Προσθέτουμε και τον μαϊντανό και η σάλτσα μας έτοιμη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου