από την Giota Haropoulou
Υλικά
- 2 λίτρα γάλα
- 2 φλ σιμιγδάλι ψιλό η μισό μισό με αλεύρι γοχ
- 1 ½ φλ ζάχαρη
- 3 αυγά
- 2 βανίλιες
- 1 κουταλιά γεμάτη βούτυρο
- ξύσμα από ένα
πορτοκάλι
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά στη κατσαρόλα έκτος τις βανίλιες και
το ξύσμα και σε χαμηλή φωτιά φτιάχνουμε κρέμα όπως τη μπεσαμέλ.
Την κατεβάζουμε
από τη φωτιά προσθέτουμε το ξύσμα και τη βανίλια, βουτυρώνουμε ένα ταψί τη
ρίχνουμε και τη ψήνουμε περίπου μία ώρα στους 180 0 μέχρι να γίνει σκούρα καφέ η
επιφάνεια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου