από την Ευαγγελια Βανιωτη
Υλικά
- 1 ποτήρι ηλιέλαιο η καλαμποκέλαιο
- 1 ποτήρι ζάχαρη
- 2 μέτρια πορτοκάλια καλά πλυμένα και πολτοποιημένα με τη φλούδα στο μουλτι
- 2 αυγά
- 2 κγ μπεικιν
- 2 βανίλιες
- αλεύρι γοχ τόσο όσο να είναι ένα ρευστό υλικό για τη φόρμα..περίπου μισό κιλό
- 1 ποτήρι ηλιέλαιο η καλαμποκέλαιο
- 1 ποτήρι ζάχαρη
- 2 μέτρια πορτοκάλια καλά πλυμένα και πολτοποιημένα με τη φλούδα στο μουλτι
- 2 αυγά
- 2 κγ μπεικιν
- 2 βανίλιες
- αλεύρι γοχ τόσο όσο να είναι ένα ρευστό υλικό για τη φόρμα..περίπου μισό κιλό
Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μίξερ το λάδι και τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν.
Προσθέτουμε το πολτοποιημένο πορτοκάλι, τη βανίλια και τα
αυγά.
Στο τέλος προσθέτουμε
λίγο λίγο το αλεύρι με το μπέικιν-πάουντερ.
Αδειάζουμε σε
βουτυροαλευρωμένη φόρμα το μείγμα και ψήνουμε μέχρι να ροδίσει..στους 170 0
στον αέρα
Το πασπαλίζουμε με άχνη η με γλάσο πορτοκαλιού
Καλή επιτυχία!!!!!
Το πασπαλίζουμε με άχνη η με γλάσο πορτοκαλιού
Καλή επιτυχία!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου