από την Ευαγγελια Βανιωτη
Υλικά
- 1 κρόκο αυγού
- 1 κς ξύδι από λευκό κρασί
- 2 κουτ γλυκού μουστάρδα
- 1 κς λεμόνι
- 30 μλ ελαιόλαδο (αν θέλετε δεν βάζετε)
- 220 μλ ηλιέλαιο (άμα δεν βάλετε ελαιόλαδο 250 μλ ηλιέλαιο)
- 1 κς ξύδι από λευκό κρασί
- 2 κουτ γλυκού μουστάρδα
- 1 κς λεμόνι
- 30 μλ ελαιόλαδο (αν θέλετε δεν βάζετε)
- 220 μλ ηλιέλαιο (άμα δεν βάλετε ελαιόλαδο 250 μλ ηλιέλαιο)
Εκτέλεση
Χτυπάμε με τον αυγογδάρτη πρώτα το αυγό, μαζί με την μουστάρδα, το ξύδι, το λεμόνι.
Και μετά λίγο λίγο το
λάδι..θα πήξει αμέσως.
Προσθέτουμε αλάτι πιπέρι..και προαιρετικά μαϊντανό
Έχει απίστευτη γεύση.
Καλή επιτυχία!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου