από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- αγγούρι λεπτοκομμένο σε φέτες
- ανθότυρο θρυμματισμένο
- κρεμμύδι ξερό σε ροδέλες
- κάπαρη
- λιαστή ντομάτα
Για το ντρέσσινγκ
- λάδι
- ξύδι μπαλσάμικο
- μέλι
- λίγη μουστάρδα
Εκτέλεση
Κόβουμε το αγγούρι.
Ρίχνουμε από πάνω το ανθότυρο την κάπαρη και την λιαστή ντομάτα.
Χτυπάμε τα υλικά του ντρέσσινγκ κι περιχύνουμε την σαλάτα μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου