Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

ΑΓΓΟΥΡΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΚΑΙ ΛΙΑΣΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ



από τον Ιωάννη Τριφύλλη

Υλικά

- αγγούρι λεπτοκομμένο σε φέτες
- ανθότυρο θρυμματισμένο
- κρεμμύδι ξερό σε ροδέλες
- κάπαρη
- λιαστή ντομάτα

Για το ντρέσσινγκ 

- λάδι
- ξύδι μπαλσάμικο
- μέλι
- λίγη μουστάρδα






Εκτέλεση


Κόβουμε το αγγούρι.
Ρίχνουμε από πάνω το ανθότυρο την κάπαρη και την λιαστή ντομάτα.
Χτυπάμε τα υλικά του ντρέσσινγκ κι περιχύνουμε την σαλάτα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου