Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΠΛΕΥΡΩΤΟΥΣ ΤΗΓΑΝΗΤΑ



από την Ευαγγελια Βανιωτη

Υλικά

- μανιτάρια πλευρώτους
- αλεύρι 
- ρίγανη
- αλάτι 
- πιπέρι
- λάδι για τηγάνισμα
- λεμόνι




Εκτέλεση


Πλένουμε ελαφρώς τα μανιτάρια και τα σκουπίζουμε για να μην έχουν νερά.
Τα αλατοπιπερώνουμε.


Ανακατεύουμε στο αλεύρι την ρίγανη.
Αλευρώνουμε πολύ καλά τα μανιτάρια.


Τινάξουμε το περίσσιο αλεύρι και τα  τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Τα σερβίρουμε με λεμόνι.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου