από την Ευαγγελια Βανιωτη
Υλικά
- μανιτάρια πλευρώτους
- αλεύρι
- ρίγανη
- αλάτι
- πιπέρι
- λάδι για τηγάνισμα
- λεμόνι
Εκτέλεση
Πλένουμε ελαφρώς τα μανιτάρια και τα σκουπίζουμε για να μην έχουν νερά.
Τα αλατοπιπερώνουμε.
Ανακατεύουμε στο αλεύρι την ρίγανη.
Αλευρώνουμε πολύ καλά τα μανιτάρια.
Τινάξουμε το περίσσιο αλεύρι και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Τα σερβίρουμε με λεμόνι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου