από Γιάννα Γιάννης
Yλικά
- 1 χταπόδι 1 ½ κιλό
- 1 ½ κιλό πατάτες
- 4 κρεμμύδια
- 3 σκελίδες σκόρδο
- φρέσκια ντομάτα τριμμένη
- κανέλα
- δαφνόφυλλο
- κόκκινο πιπέρι
- κύμινο
- ρίγανη
- 4 κρεμμύδια
- 3 σκελίδες σκόρδο
- φρέσκια ντομάτα τριμμένη
- κανέλα
- δαφνόφυλλο
- κόκκινο πιπέρι
- κύμινο
- ρίγανη
- αλάτι
Εκτέλεση
Βράζουμε το χταπόδι ολόκληρο με λίγο νεράκι.
Σε μια άλλη κατσαρόλα σοτάρουμε τα κρεμμύδια ,το σκόρδο
και ρίχνουμε και τις πατάτες.
Κατόπιν ρίχνουμε την τριμμένη ντομάτα, το δαφνόφυλλο, τα
μπαχαρικά και αντί για νερό ρίχνουμε το χταποδόζουμο.
Προσθέτουμε το χταπόδι κομμένο σε κομματάκια και αφήνουμε
να σιγοβράσει το φαγητό μας.
Έγινε τέλειο!!!
Σημ . η συνταγή είναι του μονάχου επιφανιου μυλοποταμινου
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου