Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΑΦΡΑΤΑ ΦΟΥΡΝΟΥ



από τον Ιωάννη Τριφύλλη

Υλικά

- 600 γραμμάρια κιμά μοσχαρίσιο
- 5-6 κουταλιές σούπας νιφάδες κουάκερ
- 3 κουταλιές λάδι
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 ντομάτα
- 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο
- μισό κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
- αλάτι
- πιπέρι
- 1  χούφτα ψιλοκομμένο δυόσμο


Εκτέλεση

Ενώνουμε όλα τα υλικά μας με τον κιμά
Ζυμώνουμε τον κιμά πολύ καλά και τον σκεπάζουμε με μεβράνη να μείνει στο ψυγείο τουλάχιστον δύο ώρες για να ενωθούν τα υλικά.
Στρώνουμε λαδόκολλα σε ταψί και τα αραδιάζουμε.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς. περίπου 25 με 30 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου