Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

ΚΟΛΟΚΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ



από την Θεοδώρα Τριφύλλη

Υλικά

- ψίχα κολοκυθιού που περίσσεψε από τα γεμιστά κολοκύθια που φτιάξαμε
- 5 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
- άνιθος ψιλοκομμένος
- αλάτι
- πιπέρι
- τριμμένο τυρί γραβιέρα
- 3-4 κουταλιές αλεύρι
- 1 κουταλάκι μπέκιν πάουντερ 
- δυόσμο ψιλοκομμένος
- 3 αυγά
- πουρές πατάτας εάν το μείγμα μας είναι αραιό



Εκτέλεση

Σε μια λεκάνη βάζουμε το εσωτερικό των κολοκυθιών που μας έμεινε απο τα γεμιστά κολοκύθια.
Τα ψιλοκόβουμε και προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια τον άνιθο τον δυόσμο και τα αυγά.
Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά και τα ζυμώνουμε.



Αν το μείγμα παρά το αλεύρι που βάλαμε είναι αραιό προσθέτουμε λίγο έτοιμο πουρέ πατάτας.
Σε ταψί που έχουμε βάλει λαδόκολλα απλώνουμε τους κολοκυθοκεφτέδες.




Τους ψήνουμε μέχρι να πάρουν χρώμα περίπου στα 30 λεπτά στους 160 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου