Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΚΡΑΣΑΤΕΣ



από την Vassiliki Nomikou

Υλικά

- 4 χοιρινές μπριζόλες λαιμού
- 1 ποτήρι λευκό κρασί
- αλάτι 
- πιπέρι
- μπαχαρικό για κρεατικά καυτερό
- λάδι




Εκτέλεση

Σωτάρουμε τις μπριζόλες στο λάδι σε δυνατή φωτιά για να θωρακιστούν καλά.
Σβήνουμε με κρασί.
Όταν το κρασί εξατμιστεί τότε βάζουμε λίγο νερό και αφήνουμε σε πολύ χαμηλή φωτιά.
Προσθέτουμε και τα μπαχαρικά.
Όταν μειωθεί το νερό και μείνει λίγο ζουμάκι τότε το φαγητό είναι έτοιμο.
Συνοδεύουμε με ζυμαρικό η πατάτες τηγανητές η ρύζι



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου