από την Giota Haropoulou
Υλικά
- μοσχάρι
- ντομάτα σε ροδέλες
- κρεμμύδι μεγάλο ροδέλες
- σκόρδο όσο θέλουμε
- 2 πιπεριές κέρατο χοντροκομμένες
- καρότο
- μανιτάρια
- 1 πατάτα σε κύβους
- αλάτι
- πιπέρι
- πάπρικα καπνιστή
- λίγο σκληρό τυρί
- λίγο σκληρό τυρί
Ετοιμάζουμε τα υλικά μας και βάζουμε το κρέας στη μέση
στη λαδόκολλα και τα λαχανικά τριγύρω.
Ψήνουμε 1 ώρα στους 250 βαθμούς και 2 ώρες στους 180.
Παρατήρηση:
Βγάζει αρκετούς χυμούς που τους κρατάς σε ένα ταπερ στη
κατάψυξη και κάποια στιγμή κάνεις ένα πιλάφι με αυτό η το βάζεις στα γεμιστά
καιιιιιιιι απλά απολαμβάνεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου