Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

ΜΟΣΧΑΡΙ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ



από την Giota Haropoulou

Υλικά
- μοσχάρι
- ντομάτα σε ροδέλες
- κρεμμύδι μεγάλο ροδέλες
- σκόρδο όσο θέλουμε
- 2 πιπεριές κέρατο χοντροκομμένες
- καρότο
- μανιτάρια
- 1 πατάτα σε κύβους
- αλάτι
- πιπέρι
- πάπρικα καπνιστή
- λίγο σκληρό τυρί
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε τα υλικά μας και βάζουμε το κρέας στη μέση στη λαδόκολλα και τα λαχανικά τριγύρω.
Ψήνουμε 1 ώρα  στους 250 βαθμούς και 2 ώρες στους 180.
Παρατήρηση: 
Βγάζει αρκετούς χυμούς που τους κρατάς σε ένα ταπερ στη κατάψυξη και κάποια στιγμή κάνεις ένα πιλάφι με αυτό η το βάζεις στα γεμιστά καιιιιιιιι απλά απολαμβάνεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου