από την Vassili Nomikou
Υλικά
- ½ κιλό φέτα η ανάμεικτο με ανθότυρο
- ½ κιλό φέτα η ανάμεικτο με ανθότυρο
- 200 γρ
κεφαλοτύρι η γραβιέρα
- ½ φλιτ .λάδι
- 4 αυγά
- 1 μικρό
γιαούρτι
- 2 φλιτ .αλεύρι
- ½ κ γ. σόδα
- 4-5 κ σ.
σιμιγδάλι ψιλό.
Εκτέλεση
Ενώνουμε τα
τυριά-γιαούρτι-χτυπημένα αυγά-λάδι-σόδα και ρίχνουμε λίγο-λίγο το αλεύρι.
Σε λαδωμένο και πασπαλισμένο με το σιμιγδάλι σκεύος απλώνουμε το μείγμα και ψήνουμε στους 180 0 περίπου μισή ώρα.
Σε λαδωμένο και πασπαλισμένο με το σιμιγδάλι σκεύος απλώνουμε το μείγμα και ψήνουμε στους 180 0 περίπου μισή ώρα.
Τρώγεται ζεστή και κρύα ευχαρίστως.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου