Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

ΚΕΧΡΙ ΠΙΛΑΦΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΤΑΧΙΝΙ


από την Eleni Kariofilli

Υλικά
- 1 κούπα κεχρί
- 2  κούπες νερό
- αλάτι
- δυόσμο
Για τη σάλτσα
-  2-3 κουταλιές ταχίνι
- χυμό από μισό λεμόνι
-  λίγο νεράκι χλιαρό
 - αλατοπίπερο.

Εκτέλεση

Ρίχνουμε το κεχριά σε νερό που βράζει και βράζουμε 20 λεπτά. 
Όταν είναι έτοιμο προσθέτουμε τον ψιλοκομμένο δυόσμο.  
Αναμιγνύουμε το ταχίνι με το λεμόνι και όσο νεράκι χρειαστεί για να γίνει ρευστό. Προσθέτουμε όσο αλατοπίπερο θέλουμε....
Κι έτοιμο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου