από την Eleni Kariofilli
Υλικά
- 1 κιλό κολοκύθα περίπου
- 2 κρεμμύδια ξερά
- 2 πράσα
- 1 βολβό φινόκιο
- 3 καρότα
- 2 πατάτες
- 1 σκελίδα σκόρδο
- αλατοπίπερο
- κύβο λαχανικών
- λίγη πάπρικα
- λίγο κουρκουμά
Εκτέλεση
Σοτάρουμε το κρεμμύδι και τα πράσα κι ύστερα όλα τα
υπόλοιπα λαχανικά να γυαλίσουν.
Προσθέτουμε νερό και βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν καλά τα
λαχανικά μας.
Πολτοποιούμε τη σούπα. Ρίχνουμε την πολτοποιημένη σούπα
σε κατσαρόλα.
Προσθέτουμε νερό ανάλογα με το πόσο πυκνή τη θέλουμε και
μισό ποτήρι γάλα και την βράζουμε για 5 λεπτά ώστε να ενσωματωθεί το γάλα.
Σερβίρουμε με τριμμένο τυράκι αν θέλουμε!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου