από την Anthoula Boutselis
Υλικά
- κουνουπίδι βραστό για 10 λεπτά
- σπορέλαιο
για το κουρκούτι
- 3 μέρη αλεύρι
- 1 μέρος νισεστέ
- αλάτι
- πιπέρι
- κουρκουμά
- ανάλογο νερό
Εκτέλεση
Βράζουμε το κουνουπίδι για 10 λεπτά αφού το έχουμε κανει μπουκετάκια.
Ετοιμάζουμε το κουρκούτι.
Πρέπει να είναι ρευστό όπως η μαρμελάδα.
Βάζουμε τα βρασμένα και στραγγιγμένα κομματια του κουνουπιδιού μέσα στο κουρκούτι.
Τα τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά μέχρι να ροδίσουν.
Τα στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
Σερβίρεται με σάλτσα πού έχει τσίλι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου