Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

ΛΑΒΡΑΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ


από την Γιάννα Παρασχοπούλου

 Υλικά
- 2 λαβράκια
- λίγη φρυγανιά
 - 1 φλιτ καφέ κουκουνάρια
- 3-4 κομμάτια λιαστές ντομάτες
- μαϊντανός
- δεντρολίβανο
- θυμάρι
- πάπρικα γλυκιά η κοφτερή, αναλόγως τα γούστα
- σκόνη ντομάτας
- χυμό από 1 λεμόνι
- λίγο λάδι απ τις λιαστές

Εκτέλεση

Στο μούλτι χτυπάμε όλα τα υλικά εκτός από τον χυμό λεμονιού.


Αφού πολτοποιηθούν γεμίζουμε με το μίγμα αυτό τα ψάρια.


Περιχύνουμε με τον χυμό λεμονιού και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο.


Προσοχή : αλάτι ΔΕΝ χρησιμοποιούμε, επειδή οι λιαστές και το λάδι τους έχουν ήδη αρκετό!!

Καλή μας όρεξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου