από την Vassiliki Nomikou
Υλικά
- σπανάκι
- μυρώνια
- καυκαλήθρες
- 1-2 σκελίδες σκόρδο
- αλάτι
- πιπέρι
- λάδι
- αυγά
- φέτα
Εκτέλεση
Σοτάρουμε τα πλυμένα καλά στραγγισμένα και χοντροκομμένα χόρτα
σε λίγο λάδι να μαραθούν καλά.
Αν μας αρέσει στο τηγάνι ρίχνουμε και 1-2 σκελίδες σκόρδο
κομμένο στη μέση και αλατοπίπερο.
Όταν έχουν πιει τα
υγρά που θα βγάλουν ρίχνουμε τα αυγά κάνοντας λακκούβα και σβήνουμε το μάτι.
Σερβίρουμε με κομματάκια φέτας και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου