από την Stella Glava
Υλικά
- 1 ποτήρι
ζάχαρη
- 1 ποτήρι
αλεύρι
- 1 ποτήρι
σιμιγδάλι χοντρό
- 1 ποτήρι
σπορέλαιο
- 1 κεσεδάκι
γιαούρτι
- 1 μπέικιν
πάουντερ
- 4 αυγά
- 2 βανίλιες
- ξύσμα από
ένα πορτοκάλι
- 1 πρέζα αλάτι
Για το
σιρόπι
- 4 ½
ποτήρια ζάχαρη
- 4 ½
ποτήρια νερό
- ελάχιστο ξύσμα
από πορτοκάλι και λεμόνι
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε
όλα μαζί τα υλικά και ψήνουμε στους 180 0 στις αντιστάσεις μέχρι να
πάρει χρώμα χρυσό-καφέ.
Βράζουμε για
12-15 λεπτά το σιρόπι μας και σιροπιάζουμε και τα δυο ζεστά!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου