Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

ΡΕΒΑΝΙ


από την Stella Glava

Υλικά
- 1 ποτήρι ζάχαρη
- 1 ποτήρι αλεύρι
- 1 ποτήρι σιμιγδάλι χοντρό
- 1 ποτήρι σπορέλαιο
- 1 κεσεδάκι γιαούρτι
- 1 μπέικιν πάουντερ
- 4 αυγά
- 2 βανίλιες
- ξύσμα από ένα πορτοκάλι
- 1  πρέζα αλάτι
Για το σιρόπι
- 4 ½ ποτήρια ζάχαρη
- 4 ½ ποτήρια νερό
- ελάχιστο ξύσμα από πορτοκάλι και λεμόνι

Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά και ψήνουμε στους 180 0 στις αντιστάσεις μέχρι να πάρει χρώμα χρυσό-καφέ.
Βράζουμε για 12-15 λεπτά το σιρόπι μας και σιροπιάζουμε και τα δυο ζεστά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου