από την Θεοδώρα Τριφύλλη
Υλικά
- 1 κουτί μανιτάρια φρέσκα
- μαϊντανός ψιλοκομμένος
- 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- λάδι
- αλάτι
- πιπέρι
- ρίγανη
- ξύδι μπαλσάμικο
Εκτέλεση
Πλένουμε και καθαρίζουμε τα μανιτάρια.
Τα κόβουμε σε κομμάτια ανάλογα με το μέγεθος που έχουν.
Τα βάζουμε στο ταψί και τα ψήνουμε στον αέρα για 20 λεπτά.
Αφαιρούμε τα πολλά υγρά που έβγαλαν τα μανιτάρια.
Τα αλατοπιπερώνουμε ρίχνουμε το λάδι τα σκόρδα τον μαϊντανό και την ρίγανη και ανακατεύουμε.
Τα αφήνουμε να ψηθούν για 15 λεπτά και προς το τέλος πριν γίνουν ρίχνουμε το μπαλσάμικο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου