από τον Σταμάτη Τριφύλλη
Υλικά
- 1 λίτρο λευκό ξύδι
- 2 ρόδια
- εστραγκόν
- θρούμπι
- 1 κουταλάκι του γλυκού σπασμένους διάφορους κόκκους πιπεριών
- 2 καυτερές πιπεριές
- 3 κόκκους μπαχάρι
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο βάζο ρίχνουμε το ξύδι και προσθέτουμε και τα μυρωδικά μας.
Το αφήνουμε σε σκοτεινό και δροσερό μέρος για ένα μήνα αναταράσσοντας το μερικές φορές.
Το περνάμε από το φίλτρο του καφέ και το αποθηκεύουμε σε μπουκάλια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου