από την Vassiliki Nomikou
Υλικά
- 1 πακέτο μακαρόνια χοντρά
- 1 μικρό γιαούρτι
- 4 με 5 φέτες ζαμπόν η γαλοπούλα
- 4 με 5 φέτες μπέικον
- τυριά διάφορα (γλυκά και αλμυρά τριμμένα στον χοντρό τρίφτη
- λίγη φέτα χοντροκομμένη
- 4 αυγά
- πάπρικα
- πιπέρι
- λάδι
Εκτέλεση
Βράζουμε τα μακαρόνια να κρατάνε
Ψιλοκόβουμε τα αλλαντικά.
Τρίβουμε τα τυριά.
Ανακατεύουμε τα αλλαντικά με τα τυριά και το πιπέρι.
Χτυπάμε το γιαούρτι και ρίχνουμε τα αυγά και την πάπρικα.
Σε ταψάκι 30 cm η πυρέξ αφού το βουτυρώσουμε ρίχνουμε μια λεπτή στρώση μακαρονιών.
προσθέτουμε επάνω τυριά με αλλαντικά.
Άλλη μια στρώση μακαρόνια και από πάνω αλλαντικά και τυριά.
Ρίχνουμε το υγρό μείγμα και κουνάμε το ταψί για να σκεπάσει την επιφάνεια του φαγητού.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά μέχρι να ροδίσει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου