Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

ΠΙΤΑ ΓΙΟΡΤΙΝΗ



από τον Ιωάννη Τριφύλλη

Υλικά

πιτα για κοτόπουλο η γαλοπούλα
- κασέρι τριμμένο
- ρεγκάτο τριμμένο
- φύλλο χωριάτικο Ζαγορίσιο
- λάδι



Εκτέλεση

Σε ένα κατσαρόλι ζεσταίνουμε την γεμιση για κοτόπουλο η γαλοπούλα με λίγο νερό.
Όταν σωθούν τα υγρά τότε το αφήνουμε να κρυώσει.
Προσθέτουμε τα τυριά και ανακατεύουμε να ενωθούν τα υλικά.
Απλώνουμε σε λαδωμένο ταψί τα φύλλα.
Ρίχνουμε την γέμιση και σκεπάζουμε με λαδωμένα φύλλα την πίτα.
Την ΄κόβουμε σε κομμάτια και την ραντίζουμε με λίγο νερό.
Την ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου