από την Τζένη Λάγαρη
Υλικά
- 1 ½ κιλό κιμάς μοσχαρίσιος
- 3 αυγά
- λίγη
φρυγανιά τριμμένη
- δυόσμος
- μαϊντανός
- κρεμμύδι ψιλοκομμένο (αν θέλετε και σκορδάκι)
- αλατοπίπερο.
- φέτες κασέρι ή ενταμ
- ζαμπόν
- μπαστουνάκια χαλούμι για το γέμισμα
- φέτες μπέικον για την επιφάνεια.
Εκτέλεση
Ζυμώνετε τον κιμά και τον στρώνετε επάνω σε λαδόκολλα .
βάζετε τις φέτες το κασέρι ,το ζαμπόν και το χαλούμι και τυλίγετε.
Το ψήνεται τυλιγμένο στην λαδόκολλα για 40 λεπτά ,
αφαιρείτε την λαδόκολλα και το τυλίγετε με το μπέικον .το ξαναβάζετε στον
φούρνο μέχρι να ψηθεί και το μπέικον
Παρατήρηση : Καλά είναι να μείνει μερικές ώρες ζυμωμένος
ο κιμάς για να ενσωματωθούν οι γεύσεις
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου