από την Θεοδώρα Τριφύλλη
Υλικά
- λάχανο ψιλοκομμένο
- 2 πιπεριές κέρατο ψιλοκομμένες
- 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 1 ντομάτα ψιλοκομμένη
- 5 φύλλα σέλινο ψιλοκομμένο
- 1 κύβος κότας
- λάδι
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε τα λαχανικά μας.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το νερό να βράσει μαζί με τον κύβο.
Μόλις πάρει βράση ρίχνουμε τα λαχανικά μας.
Αφήνουμε να πάρει ξανά βράση και χαμηλώνουμε την φωτιά.
Όταν η σούπα γίνει την περνάμε από το μούλτι και την σουρώνουμε.
Σερβίρεται με μια κουταλιά γιαούρτη και κρουτόν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου