Υλικά
- 8-10 αγκινάρες καθαρισμένες και τα κοτσάνια τους
-500 γρ κουκιά
-5-6 φρέσκα
κρεμμυδάκια και το πράσινο ψιλοκομμένα
-2 καρότα σε ροδέλες
-1 μάτσο μάραθο η άνηθο
-ελαιόλαδο
-χυμό λεμονί
-1 κ σ αλεύρι
-αλατοπίπερο
-κουρκουμά.
Εκτέλεση
Σοτάρουμε στο λάδι τα κρεμμύδια, καρότα, αγκινάρες, κουκιά καλά και ρίχνουμε τα μάραθα, αλατοπίπερο, ένα λίτρο βραστό νερό και βράζουμε περίπου 20 λεπτά.
Όταν μαλακώσουν σε λίγο ζουμί ανακατεύουμε το αλεύρι, κουρκουμά
και το χυμό λεμονιού.
Το ρίχνουμε στο φαγάκι και βράζουμε 2-3 λεπτά.
Αν βάλουμε άνηθο τον προσθέτουμε στο τέλος με το ζουμάκι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου