Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

ΡΕΒΙΘΙΑ ΛΕΜΟΝΑΤΑ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΟ



από την Vassiliki Nomikou

Υλικά

- 500 γρ. ρεβίθια βρασμένα να κρατάνε λίγο
-500γρ.σπανακι χοντροκομμένο
- 1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα
-2 σκελίδες σκόρδο
-3 καρότα σε κύβους
-3 κλωνάρια σέλερι σε κύβους
-1 φινόκιο ψιλοκομμένο
-2 φύλλα δάφνης
-1 ματσάκι μάραθο
-λάδι
-ζωμό λαχανικών
-χυμό από 2 λεμόνια
-αλατοπίπερο.
Εκτέλεση
Σοτάρουμε στο λάδι τα λαχανικά εκτός από το σπανάκι για 5 λεπτά.

Ρίχνουμε τα ρεβίθια ,  την δάφνη και  τον ζωμό. 
Όταν χυλώσουν προσθέτουμε  το σπανάκι, τον   μάραθο, το λεμόνι και αλατοπίπερο. Αφήνουμε 10 λεπτά και είναι έτοιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου