από την Vassiliki Nomikou
Υλικά
- 500 γρ. ρεβίθια
βρασμένα να κρατάνε λίγο
-500γρ.σπανακι
χοντροκομμένο
- 1 ματσάκι κρεμμυδάκια
φρέσκα
-2 σκελίδες σκόρδο
-3 καρότα σε
κύβους
-3 κλωνάρια
σέλερι σε κύβους
-1 φινόκιο ψιλοκομμένο
-2 φύλλα δάφνης
-1 ματσάκι μάραθο
-λάδι
-ζωμό λαχανικών
-χυμό από 2 λεμόνια
-αλατοπίπερο.
ΕκτέλεσηΣοτάρουμε στο λάδι τα λαχανικά εκτός από το σπανάκι για 5 λεπτά.
Ρίχνουμε τα ρεβίθια
, την δάφνη και τον ζωμό.
Όταν χυλώσουν προσθέτουμε το σπανάκι, τον μάραθο,
το λεμόνι και αλατοπίπερο. Αφήνουμε 10 λεπτά και είναι έτοιμο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου