από την Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- 4 μελιτζάνες
- 2 ντομάτες σε ροδέλες
- 1 ντομάτα κον κασέ
- 1-2 πιπεριές σε
ροδέλες
- φέτες από χαλούμι, μοτσαρέλα η όποιο τυρί θέλουμε που να
στέκεται , να μην λιώσει
- αλατοπίπερο
- λάδι
- μερικά φύλλα φρέσκου βασιλικού
Πλένουμε και κόβουμε τις μελιτζάνες σε ροδέλες χωρίς όμως να
τις χωρίσουμε, ως κάτω. Αφήνουμε 1 εκατοστό περίπου άκοπο.
Τις βάζουμε για κάνα μισάωρο σε αλατισμένο νερό.
Ετοιμάζουμε τα υπόλοιπα υλικά. Τοποθετούμε τις μελιτζάνες σε
ένα ταψί και βάζουμε στις εγκοπές από μια φέτα τυρί η ντομάτα εναλλάξ. Αλατοπιπερώνουμε.
Στα κενά του ταψιού τοποθετούμε τις πιπεριές και τις ντομάτες
κονκασέ.
Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τον βασιλικό.
Ραντίζουμε με λίγο
ελαιόλαδο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 0 μέχρι να
ψηθούν οι μελιτζάνες.
Αφήνουμε να κρυώσουν και σερβίρουμε
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου