από την Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- 1 κιλό κολοκυθάκια
- 1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
- 4 αυγά
- φρέσκος δυόσμος και μαϊντανός
- αλατοπίπερο
- λίγη φέτα σε κύβους
- λίγο λάδι
- λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες
- λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες
- σουσάμι για την επικάλυψη
Εκτέλεση
Τρίβουμε τα κολοκύθια
στο χοντρό μέρος του τρίφτη. Αλατίζουμε και τα αφήνουμε να στραγγίξουν από τα
υγρά τους.
Μετά από μισή ώρα τα στύβουμε σε μια πετσέτα και έτσι φεύγουν
όλα τα υγρά τους.
Τα αδειάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα
υλικά. Λαδώνουμε ένα ταψί και αδειάζουμε εκεί όλο το μείγμα.
Προθερμαίνουμε στον αέρα τον φούρνο μας στους 180 0 και ψήνουμε μέχρι να σφίξει η ομελέτα και
να ροδίσει καλά.
Κόβουμε σε κομμάτια όπως
την πίτσα και σερβίρουμε.
Παρατήρηση : προσοχή στο αλάτισμα, επειδή και η φέτα και οι λιαστές ντομάτες έχουν αρκετό αλάτι
Παρατήρηση : προσοχή στο αλάτισμα, επειδή και η φέτα και οι λιαστές ντομάτες έχουν αρκετό αλάτι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου