από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- μπισκότα πτι
μπέρ
- 1 φακελάκι
έτοιμη κρέμα σοκολάτα
- 2 φλιτζάνια γάλα
- 2 κουταλιές
ζάχαρη
- κακάο
- τριμμένο μπισκότο για την γαρνιτούρα
- αμύγδαλα ασπρισμένα
λεπτοκομένα
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε την
κρέμα. Διαλύω τον φάκελο σε μισό φλιτζάνι γάλα ενώ ζεσταίνω το υπόλοιπο.
Μόλις γίνει η
κρέμα την κατεβάζω από την φωτιά.
Στρώνω μια σειρά μπισκότα σε ένα τετράγωνο μπόλ.
Ρίχνω λίγη κρέμα
και την απλώνω με μια σπάτουλα.
Συνεχίζω με μπισκότα καΙ μετά κρέμα και στρώνω 3 με 4
σειρές μπισκότα. Τελειώνω την επιφάνεια με κρέμα και την πασπαλίζω με τριμμένο
μπισκότο.
Απλώνω με ένα σουρωτήρι το κακάο σε όλη την επιφάνεια και ρίχνω από
πάνω αμύγδαλα.
Το βάζω
στο ψυγείο για λίγες ώρες
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου