από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- μανιτάρια άσπρα
- λάδι
- 2 κρεμμύδια
λεπτά κομμένα όπως στην σαλάτα
- ξύδι μπαλσάμικο
- αλάτι
- πιπέρι
- ρίγανη
- 2 κουταλιές σμιντίνα
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα
μανιτάρια και τα κόβουμε σε φέτες. Κόβουμε τα κρεμμύδια. Ζεσταίνουμε το λάδι
και ρίχνουμε τα κρεμμύδια.
Μόλις πάρουν λίγο χρώμα προσθέτουμε τα μανιτάρια
ανακατεύοντας συνεχώς.
Σβήνουμε με το μπαλσάμικο και προσθέτουμε λίγο νερό.
Χαμηλώνουμε την φωτιά και περιμένουμε να μειωθούν τα υγρά.
Χτυπάμε λίγο γάλα με την σμιντίνα και περιχύνουμε το
φαγητό. Αφήνουμε να πάρει μια βράση.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου