Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

ΝΤΟΜΑΤΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΜΕ ΑΝΤΖΟΥΓΙΕΣ



από την Eleni Kariofilli

Υλικά

 -  2-3 ντομάτες μεγάλες
-  δυόσμος
- , μαϊντανός
- , κρεμμύδι ξερό
- σκόρδο
-  1 αυγό
-  πιπέρι
-  10 αντζούγιες στραγγισμένες ψιλοκομμένες
-  αλεύρι που φουσκώνει μόνο του.

Εκτέλεση
Τρίβουμε την μια ντομάτα στον χοντρό τρίφτη και τις άλλες τις κόβουμε σε μικρά καρέ.
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το προσθέτουμε στην ντομάτα.
Ρίχνουμε τα μυρωδικά και το πιπέρι .
Προσθέτουμε ελάχιστο αλάτι γιατί οι αντζούγιες είναι αλμυρές.
Προσθέτουμε τις αντζούγιες, το αυγό χτυπημένο και αλεύρι ώστε να έχουμε πηχτό χυλό.
Τηγανίζουμε σε μπόλικο καυτό λάδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου